Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

14. 08. 2022. 13:32 5

Milan i Inter osmi i deveti klub koji su odbili Ronalda?!

Kristijano Ronaldo je pred najtežom odlukom u karijeri - želi da napusti Mančester Junajted kako bi igrao u Ligi šampiona, ali je tako nešto praktično neizvodivo.

Ronaldo je u 38. godini, nije prošao pripreme, nije u formi, a glavomj je mnogo više u nekom narednom klubu.

Italijanski novinar Tankredi Palmeri danas je lansirao ekskluzivu da je Žorž Mendeš ponudio Ronalda i Interu i Milanu, ali da je naleteo na negativne odgovore!

Nije tajna da je Mendeš nudio Ronalda brojnim klubovima proteklih nedelja, Barsa, Real, Bajern Minhen i Pari Sen Žermen su momentalno zatvorili ta vrata, najozbiljnije su bile glasine sa Atletikom, ali Madriđani imaju finansijskih problema. Takođe, i Čelsi je odbio da ga dovede, a pominjala se čak i mogućnost da se vrati u Juve, što je takođe brzo "ugašeno".

Sporting iz Lisabona je opcija koja je uvek tu, jer je to njegov matični klub i njegova majka bi bila najsrećnija da se Ronaldo vrati, ali Portugalci iako se takmiče u Ligi šampiona, realan domet im je borba za osminu finala.

Spekulisalo se da Ronaldu to nije mnogo bitno, da mu je važno da popravi svoj saldo i da pobegne Mesiju i ostane prvi strelac u istoriji Lige šampiona, ali to su bila samo nagađanja.

Utakmica protiv Brentforda pokazala je da Ronaldo neće želeti da ostane i da će pokušati da ode na sve moguće načine. Na kraju je obišao Ten Haga, nisu se ni pozdravili, tako da je dodatno dodato ulje na vatru.

Da li je zaista moguće da je Kristijana Ronalda odbilo devet klubova ovog leta?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati