Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

11. 08. 2022. 10:31 3

Partizan želi Adema Ljajića!

Jedan od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole Partizana u 21. veku (ako ne i najtalentovaniji), kasnije i "zlatna koka" prvog tima kluba iz Humske, unovčena u višemilionskom transferu - Adem Ljajić (30) želja je crno-belih u tekućem prelaznom roku i tim povodom su već načinjeni konkretni koraci, saznaje Telegraf!

Ukoliko se kockice slože do kraja, ofanzivni vezista bi u Humsku stigao kao slobodan igrač, pošto mu je 1. jula istekao važeći ugovor sa turskim velikanom Bešiktašom.

Prvi koraci su već načinjeni i razgovori teku u dobrom smeru, iako sama misija nije laka, jer Ljajić ima ponude i drugih klubova. Konkretno, poslednji u nizu je Al Nasr iz Saudijske Arabije, koji sa klupe predvodi trener Rudi Garsija, sa kojim je vezista uspešno sarađivao u Romi i upravo je on spona dve strane.

Partizan, pak, polaže na činjenicu da je Ljajić još uvek zainteresovan za ozbiljan fudbal u Evropi i da bi posle 12 godina u inostranstvu mogao da se vrati kući i pomogne svom klubu u delikatnoj situaciji. Sam fudbaler trenutno boravi u Srbiji, odnosno u rodnom Novom Pazaru, a nedavno je uživo i gledao međusobni susret pomenutog kluba i crno-belih u Superligi Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati