Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 08. 2022. 11:54 0

Mitrogol igrač kola Premijerlige!

Aleksandar Mitrović je najbolji fudbaler prvog kola Premijerlige prema ocenama "SofaScore". Mitrović je bio najbolji fudbaler na terenu u meču u kom je Fulam odigrao 2:2 sa Liverpulom. Srpski napadač je postigao dva pogotka, izborio penal, koji je kasnije i realizovao i "školovao" defanzivce Liverpula.

Odigrao je Mitrović gotovo savršenu partiju. Tri šuta, dva u okvir i dva gola. Dva uspešna driblinga, bez neuspešnih. Dobio je sedam od devet duela na zemlji i 11 od 14 u vazduhu, a uz to je i izborio četiri prekršaja.

Sve to donelo mu je ocenu 9,4, pa mu niko drugi nije bio ni blizu. Najpribližniji Mitrovićevoj oceni bio je Dejan Kuluševski iz Totenhema koji je za svoj učinak na meču protiv Sautemptona dobio ocenu 8,4.

Pored Mitrovića i Kuluševskog, idealni tim prvog kola Premijerlige čine: Eduar Mendi, Kris Mefam, Joakim Andersen, Fabijan Šar, Hjong-Min Son, Žoelinton, Džejms Vord-Praus, Paskal Gros i Erling Haland.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati