Fudbal

Direktno.rs

07. 08. 2022. 22:27 0

Runi: Junajted treba da pusti Ronalda

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda Vejn Runi apelovao je na rukovodstvo "crvenih đavola" da pusti napadača Kristijana Ronalda da napusti klub.

Portugalski reprezentativac je tokom leta nuđen brojnim klubovima, međutim osim bogate ponude iz Saudijske Arabije nijedan zvanični predlog nije stigao na "Old Traford".

- Mislim da bi Junajted trebalo da pusti Kristijana. Nije da Ronaldo ne može da igra za Ten Hagov tim. Može da igra u bilo kojoj ekipi. Roni će uvek postizati golove - rekao je nekadašnji Ronaldov saigrač u engleskom klubu i dodao:

- Lično mi se čini da ovaj Junajted još nije spreman da se bori za titule i trebalo bi da se nastoji da se formira tim koji će moći da osvoji ligu za tri ili četiri godine.

Trener američkog DC Junajteda naglašava da klub sa "Old Traforda" treba da ima dugoročne planove.

- Ako su priče o tome da Kristijano želi da napusti klub istinite, onda bi Junajted trebalo da ga pusti i dobije broj 9 koji će u klubu biti sledeće tri do četiri godine i koji će da pomogne u izgradnji istinski uspešne ekipe. Moramo da damo Ten Hagu vremena da to učini - poručio je Runi.

Da podsetimo, Mančester Junajted je na startu Premijer lige na svom stadionu poražen od Brajtona 2:1, a Ronaldo je šansu dobio u drugom poluvremenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati