Fudbal

Direktno.rs

07. 08. 2022. 19:29 1

Nestvaran debi Halanda za Mančester siti!

Fudbaleri Mančester sitija odbranu titule u Premijer ligi počeli su pobedom protiv Vest Hema u Londonu sa 2:0.

Utakmicu u prestonici Engleske obeležio je Erling Haland, letošnje pojačanje "građana" iz Borusije Dortmund, koji je bio strelac oba pogotka za tim Pepa Gvardiole, čime je na najbolji mogući način krunisao premijerligaški debi.

Siti je dominirao na "London stadionu", 75 odsto vremena imao je loptu u posedu, ali i samo dva udarca u okvir gola "ćekićara".

Neverovatni Norvežanin je u 36. minutu sa bele tačke doneo prednost svom timu i to nakon što je izborio najstrožu kaznu posle duela sa rezervnim golmanom Vest Hema Alfonsom Areolom. Mladi napadač je preuzeo odgovornost i snažnim udarcem upisao prvenac u šampionatu Engleske.

Na drugi gol čekalo se do 65. minuta, a ponovo je u prvom planu bio Haland. Kevin de Brujne je sjajno asistirao, ostavio je Norvežanina "jedan na jedan" sa Areolom i odličnom napadaču nije bilo teško da loptu prosledi u mrežu.

Neverovatan je podatak da je Haland najmanje po dva pogotka postigao na debiju u Bundeligi, Ligi šampiona i sada Premijer ligi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati