Fudbal

Direktno.rs

03. 08. 2022. 18:50 0

PSŽ za "male pare" završio veliki transfer

Francuski prvak Pari Sen Žermen završio je još jedan značajan transfer.

Novi član tima iz Pariza postaće portugalski reprezentativac Renato Sančes, čiji je dolazak iz Lila već dogovoren za 15 miliona evra.

Ovaj 24-godišnji fudbaler već je ranije dogovorio sve uslove oko ugovora sa Pari Sen Žermenom. Odabrao je "svece" ispred Milana i drugih ponuda koje je imao i posao će u narednim danima i definitivno biti ozvaničen.

Sve cifre su već dogovorene. Preostalo je da se ugovor malo "dotera" sitnim stavkama i do kraja ove nedelje Sančes bi trebalo da bude predstavljen kao novi vezista PSŽ-a.

Ovo će biti još jedan veliki potpis za nekada veliku nadu portugalskog fudbala. On je kao tinejdžer smatran čudom, a to mu je donelo transfer u Bajern 2016. godine za cifru od 35 miliona evra.

Međutim, Sančes se u Bajernu nije najbolje snašao. Nije ponovio igre iz Benfike i veoma brzo se rastao sa Bavarcima. Igrao je potom za Svonsi kao pozajmljen igrač, da bi 2019. godine otišao u Lil u poslu vrednom 25 miliona evra.

Prelazak u Francusku se ispostavio kao pravi potez za ovog momka. Imao je bitnu ulogu u osvajanju titule prvaka Francuske i privukao je interes većih klubova.

Prošlog leta nije želeo da ode, usprkos brojnim ponudama. Ovog je ipak odlučio da napravi iskorak i odabrao je PSŽ kao svoju novu sredinu i uskoro će potpisati višegodišnji ugovor s timom iz Pariza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati