Fudbal

Direktno.rs

03. 08. 2022. 17:47 0

"Neprihvatljivo": Trener Junajteda besan na Ronalda

Erik Ten Hag, trener Mančester junajteda, istakao je da je neprihvatljvo ponašanje igrača njegovog tima, koji su ranije napustili prijateljsku utakmicu sa Rajom Valjekanom.

Poslednji pripremni duel pre starta Premijer lige završen je 1:1, a Kristijano Ronaldo i Diogo Dalot bili su među onima koji su otišli sa stadiona pre poslednjeg zvižduka sudije.

-Takvo ponašanje je neprihvatljivo. Mi smo tim i svaki igrač je dužan da ostane do kraja meča uz ekipu - rekao je holandski stručnjak.

Ronaldo je više puta izrazio želju da napusti Mančester, ali niko od klubova nije spreman da izdvoji ogroman novac za usluge 37- godišnjeg asa. Vlasnik pet Zlatnih lopti najverovatnije ostaje u Junajtedu, ali je gotovo sigurno da neće biti u startnoj postavi za meč protiv Brajtona na startu sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati