Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

31. 07. 2022. 09:29 2

Ništa od Vest Hema, Kostića ipak čeka transfer karijere?!

Sudbina jednog od najtraženijih srpskih reprezentativaca u ovom trenutku Filipa Kostića i dalje je neizvesna. Za napadača Ajntrahta interesuje se veliki broj evropskih klubova, a od nedavno je ponovo na meti Juventusa. Kostić je dugo vremena bio na radaru bjankonera, pre nego što su fokus preusmerili na druge igrače.

Tu situaciju iskoristili čelni ljudi Vest Hema koji su odmah ostvarili kontakt sa srpskim igračem u nadi da mogu da realizuju transfer.

Prva ponuda čekićara za usluge srpskog reprezentativca je odbijena, ali londonski klub ne želi da odustane. Međutim, Juventus je nedavno ponovo počeo da se interesuje, a kako prenose italijanski mediji, Stara dama je čak kontaktirala Kostićevog agenta kako bi se uverila koliko je blizu transfer igrača u Vest Hem.

Za srpskog krilnog napadača Ajntraht traži 15.000.000 evra, a vreme će pokazati da li će Juventus na kraju uspeti da ubedi Kostića da umesto Engleske izabere Italiju.

Ako ode u Juve, nema dileme da će to biti transfer karijere za našeg reprezentativca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati