Fudbal

Direktno.rs

28. 07. 2022. 14:48 1

"Lepo je vratiti se": Milunović opet u Zvezdi

Godinu dana posle rastanka Nemanja Milunović se vratio u Crvenu zvezdu i upotpunio štopersku liniju šampiona Srbije.

Popularni "Đed" je prilikom promocije u dobro poznatoj sredini istakao je visoke ciljeve i zadovoljstvo što će ponovo obući crveno-beli dres.

- Lepo je vratiti se na dobro poznato mesto, povratak predstavlja čast i odgovornost. Za razliku od prošlog puta, znam koja su očekivanja stručnog štaba i trudiću se da ih opravdam kao i lepe reći sportskog direktora danas - kazao je Milunović.

Po povratku u Zvezdu štoper je ponovo zadužio dres sa brojem 19 koji je nosio i pre odlaska u Tursku.

- Vratile su mi se lepe emocije koje sam proživeo ovde. Imponuje mi povratak u koji su bili uključeni svi u klubu od Marka Marina, direktora Mitra Mrkele i Zvezdana Terzića, kao i šefa Dejana Stankovića. Bio sam na vezi sa saigračima iz Zvezde na nedeljnom nivou i srećan sam jer sam se vratio.

Sa povratkom defanzivca crveno-beli su dobili značajnog aduta kod prekida.

- Skok igra mi jeste adut i često se šalim sa Kataijem da od mog odlaska samo on skače. Nadam se da će mi asistirati, voleo bih da se vrati moja efikasnost iz prvog mandata, ali je iz moje perspektive bitnije da ne primimo gol.

U slučaju da Zvezda eliminiše Pjunik, potencijalni rival na narednom koraku joj je i Trabzon, srpskom štoperu dobro poznat tim.

- Trabzon je dobra ekipa, ali nisu nepobediva. Iskustvo iz Turske mi govori da sve ekipe imaju i vrline i mane. Gledao bih pre svega prve naredne rivale.

Milunović će uz Aleksandra Dragovića imati krucijalnu ulogu defanzivi kluba iz Ljutice Bogdana na tri fronta.

- Imponuje mi što ću igrati sa takvim igračima kao što su Dragović i Eraković. Dragović je sjajan momak, a igračke kvalitete je pokazao i pre dolaska u Zvezdu. Kada je Eraković u pitanju, govorio sam da ima kvalitet i pre odlaska u Tursku i drago mi je da je igrački sazreo - kazao je Milunović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati