Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 07. 2022. 16:38 0

Fudbaler Partizana doživeo moždani udar

Užasne vesti stižu iz Partizana! Mladi fudbaler ovog tima, Andrija Makaji (16), doživeo je moždani udar i pitanje je da li će više moći profesionalno da se bavi fudbalom.

Kako su iz kluba potvrdili za Telegraf.rs, 16-godišnjem fudbaleru je pozlilo na Zlatiboru, gde je mladi tim Partizana na pripremama.

On se požalio da je počela da mu trne cela jedna strana, a na sreću odmah su ga hitno poslali u Beograd. Dok je stigao do Beograda, situacija se pogoršavala, ali se na sreću sve dobro završilo i lekari su imali vremena da reaguju na vreme, što je kod moždanih udara ključno u spasavanju života i otklanjanju ozbiljnih posledica u budućnosti.

Međutim, prognoze za dalje bavljenje fudbalom nisu najbolje posle moždanog udara i ovim je možda i završena karijera mladog reprezentativca koji je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati