Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

23. 07. 2022. 16:21 0

Ko je trenutno najskuplji srpski fudbaler bez kluba?

Letnji prelazni rok je u punom jeku, nova sezona polako počinje širom Evrope, ali veliki broj poznatih srpskih fudbalera još uvek nije pronašao novi klub i trenutno je bez angažmana.

Ako pogledamo kako izgleda ta lista na "Transfermarktu", na prvom mestu je kao najskuplji od njih Filip Đuričić, kome je istekao ugovor sa Sasuolom i slobodan je u izboru nove sredine. Njegova tržišna vrednost se na pomenutom sajtu procenjuje na četiri miliona evra.Drugi na toj listi je reprezentativni štoper Uroš Spajić koji je završio saradnju sa Kasimpašom, a njegova procenjena vrednost je 2,2 miliona evra.

Na trećoj poziciji je iskusni vezista Nemanja Radoja koji se procenjuje na dva miliona evra posle rastanka sa Levanteom, a četvrti je doskorašnji vezista Partizana Miloš Jojić, čija je trenutna vrednost na "Transfermarktu" milion i po evra. U Top 5 je još Adem Ljajić. Njegova tržišna vrednost se sada procenjuje na milion evra posle okončane saradnje sa Bešiktašom.

Na ovoj listi, ali sa manjom procenjenom vrednošću od milion evra su još i: Ognjen Mudrinski, Marko Šćepović, Aleksandar Miljković, Nemanja G. Miletić, Lazar Ćirković, Lazar Pavlović, Andrija Pavlović, Vujadin Savić, Nikola Ninković, Nikola Trujić, Ivan Lakićević, Saša Marković, Petar Škuletić, Jagoš Vuković, Aleksandar Pantić i mnogi drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati