Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

19. 07. 2022. 10:32 1

Nikola Maksimović se vraća u Zvezdu!

Iskusni defanzivac navodno naredni period želi da provede sa porodicom u Beogradu, pa je to bio glavni razlog za donošenje ovakve odluke.

Odjeknula je detonacija na Apeninima! Nikola Maksimović neće preći u Leče, iako je sve bilo dogovoreno između kluba sa Via del Marea i Đenove, već je odlučio da se vrati u Crvenu zvezdu! Tu vest je objavio Filipo Veri, novinar odlično upućen u dešavanja u Lečeu, uz napomenu da su prelomili porodični razlozi.

Maksimović (31) navodno naredni period želi da provede sa porodicom u Beogradu, pa je to bio glavni razlog za donošenje ovakve odluke.

Pregovori između Đenove, Lečea i Maksimnovićevog menadžera Falija Ramadanija, trajali su 15 dana i postignuti su dogovorom oko pozajmice i preuzimanja isplate dela plate igrača, koja prema pisanjima Italijana, iznosi 1.700.000 evra po sezoni.

Maksimović je u prethodnom mandatu proveo godinu i po dana u dresu Crvene zvezede, u koju je stigao iz užičke Slobode za obeštećenje od 300.000 evra i potom odigrao 35 utakmica u crveno-belom dresu, uz jedan postignuti gol.

Iskusni defanzivac je Italiju stigao u julu 2013. godine, kada je potpisao za Torino. U redovima Bikova je proveo tri odlične sezone i zabeležio 76 nastupa, a onda ga je Napoli u julu 2017. godine kupio za obeštećenje od 21.000.000 evra. Od januara do jula 2018. godine je bio na pozajmici u moskovskom Spartaku.

Sa Napolijem se zvanično rastao u avgustu prošle godine i kao slobodan igrač potpisao četvorogodišnji ugovor sa Đenovom. Ipak, prošle sezone je odigrao samo 14 utakmica za Grifone, pa je odlazak u novu sredinu predstavljao logičan splet događaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati