Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske.net ]

18. 07. 2022. 20:54 2

"Jeste, mi nemamo pojma": Oštar odgovor Lalatoviću

Mnoge su zabolele reči Nenada Lalatovića nakon ispadanja od Toršavna, što je prokomentarisano kao debakl Borca iz Banjaluke. Između ostalog, on je istakao i da "niko ništa ne zna".

- Imam ja nešto da poručim svima koji tako komentarišu. Vi ništa ne znate, čim tako pričate. Došao je neko ko sme da vam kaže - vi apsolutno ništa ne znate. Nemate pojma o životu, da vam kažem ja - rekao je Lalatović u četvrtak, kada je doživeo blamažu u duelu sa Faranima.

Jedan od onih koji su se našli uvređeni, jeste i Milenko Bošnjaković, stručnjak koji trenutno nema tim, a trenirao je svojevremeno Tuzla siti i Slobodu iz Tuzle.

Njegov odgovor Lalatoviću prenosimo u celosti:

"Tako je Lalatoviću, mi nemamo pojma.

Prošlu sezonu smo počeli sa pet trenera van BiH na klupama premijerligaša. Pet bosansko-hercegovačkih trenera bez posla. Hajde, dobro, otvoreno je tržište.

Ali, nije ni to sve. Njih petorica su doveli po najmanje dva pomoćnika van BiH, to je još desetorica trenera bez posla. Hajde, dobro.

Njih petnaestorica su doveli najmanje dva, tri igrača van BiH sa sobom, a oni jako brzo, po pravilu, napuštaju klub kada treneri dobiju otkaz.

Saberite sada koliko je naših mladih igrača moralo da se spusti u rang niže. Koliko je to ugašenih snova. Koliko je to novih radnika po bauštelama i uporedo igranja po nemačkim četvrtim ili petim ligama.

Koji su trag ostavili ti stručnjaci i igrači u Premijer ligi BiH? Koja je dobit za bosansko-hercegovački fudbal?

U pravu je čovek, pojma mi nemamo, ostali znaju. Koliko naših trenera ima u ligama u okruženju? Znate zašto ih nema? Zato što su pametni. Razvijaju svoju decu i svoj stručni kadar, razvijaju svoje buduće reprezentativne trenere i igrače.

Svi ćute. I treneri koji po ćoškovima kukaju kako nemaju posla. I igrači koji se odriču fudbala u kojem su od šeste godine. Ćute i oni koji se nešto pitaju u fudbalu u BiH.

Da se Velež vodio tom logikom, nikad moj Feđa Dudić ne bi pokazao šta zna niti bi Velež imao ove uspehe koje ima, verovali u svoje.

Ja idiot ponovo ne mogu, mada me ova prica najmanje dotiče. Toliko", rekao je Bošnjaković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati