Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

09. 07. 2022. 16:05 0

As Reala opljačkan na odmoru, omamio ga kuvar?

Fudbaler madridskog Reala Federiko Valverde proveo je odmor na Ibici zajedno sa svojom devojkom Minom Bonino, ali se to umesto savršenog letovanja pretvorilo u pravi košmar. Valverdeova devojka je ispričala kako se sve dogodilo.

- Kada smo došli u kuću, kuvar je već bio tamo. Rekao nam je kako trenutno ima samo jedan ključ od kuće te da će ga zadržati kako bi ujutru mogao da uđe u kuću i napravi nam doručak, a da nas ne ometa. Sledeće jutro nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve mi se vrtelo, povraćala sam - započinje priču Bonino.

Kada je ustala iz kreveta uvidela je da su ona i Valverde opljačkani.

- Sat vremena kasnije jedva sam ustala i spustila u prizemlje, gde su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam nekako našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je 10 hiljada evra iz njega. Onda se pojavio kuvar i rekao da je sve tako bilo kada je on došao u kuću - rekla je devojka Valverdea.
Kuvar je zatim nestao, a Valverdeova devojka je ispričala da su ona i njen dečko otišli na testiranje na opijate u bolnicu jer su sumnjali na to da im je kuvar tokom večere u hranu stavio drogu kako bi ih omamio i opljačkao, a isto su pretpostavili i u agenciji koja im je iznajmila kuću.

Ipak, nalazi na psihoaktivne supstance su bili negativni, a Bonino je rekla da joj je najteže palo to što joj je neko dirao privatne stvari i video je polugolu dok je spavala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati