Fudbal

Direktno.rs

29. 06. 2022. 15:54 0

London zove: Sergej sve bliži selidbi u Englesku

Gotovo svaki prelazni rok u prethodnih nekoliko godina prolazi u nagađanjima gde će karijeru nastaviti Sergej Milinković Savić i do sada je uvek odgovor bio na istom mestu - u Rimu. Ipak, čini se da je ovog leta konačno došao trenutak da srpski vezista napusti "Olimpiko".

Kako prenosi "Dejli Mejl", Milinković Savić je veoma blizu Čelsija, dok "Gazeta delo sport" dodaje da je sportski direktor Lacija već drugi put u prethodne dve sedmice otputovao u London na pregovore sa Čelsijem.

Problem leži u novcu koji Lacio traži za Sergeja. Vlasnik kluba Klaudio Lotito izuzetno ceni srpskog fudbalera, pa je samim tim odredio cenu od 80 miliona evra kao iznos ispod kog ne bi pustio Milinkovića Savića.

Zanimljivo je to da Čelsi nije ni imao u planu da se ovog leta aktivira na tržištu kada su u pitanju vezni fudbaleri, ali je Tomas Tuhel oduševljen partijama koje u kontinuitetu pruža srpski fudbaler.

Uprava Čelsija ima drugačiju zamisao, pa bi želeli da taj iznos umanje tako što bi poslali Emersona Palmierija i Rubena Loftusa-Čika u Rim. Za obojicu je zainteresovan Mauricio Sari, šef struke "nebesko plavih", koji je sa njima sarađivao i na "Stamford Bridžu".

Osim Čelsija, za usluge Sergeja interesovanje su pokazali Njukasl i Arsenal, ali u ovom trenutku deluje da će Milinković Savić sledeće sezone nositi dres "plavaca".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati