Fudbal

Direktno.rs

28. 06. 2022. 17:51 0

Poketino traži da mu PSŽ isplati bonus koji nije zaradio

Jasno je kao dan da će Maurisio Poketino postati bivši u Pari Sen Žermenu i da će ovaj klub predstaviti novog trenera Kristofa Galtijea. Ipak, taj proces je usporen.

Čelnici pariskog kluba zaključili su da će aktuenom treneru isplatiti 15 miliona evra otpremnine. Argentinac, međutim, traži da mu se isplati i bonus za uspeh koji još nije postigao.

Novinari "L'Ekipa" javljaju da 50-godišnjak traži nagradu od dodatna dva miliona evra.

To je bila stavka koju je Poketino imao u svom ugovoru. Dobio bi nagradu ako bi doveo ekipu do trofeja u ligi sledeće sezone. Trener je siguran da bi takav uspeh postigao samo ako bi mu se pružila prilika.

No, PSŽ ne želi ni da čuje za isplatu nagrade, a kamoli za produženje ugovora. Sa druge strane, zbog činjenice da se još ne mogu dogovoriti sa Argentincem, ne mogu ni da potpišu ugovor sa novim trenerom.

Podsetimo, Pari Sen Žermen je prošle sezone vratio naslov prvaka Francuske u svoje vitrine, ali u Ligi šampiona, koja je primarni cilj, doživeli su krah već u osmini finala, kada ih je izbacio Real Madrid koji je kasnije i osvojio titulu prvaka Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati