Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

28. 06. 2022. 09:07 0

Mane postao najplaćeniji afrički igrač na svetu

Sadio Mane je prešao u Bajern Minhen, a danas su procurele informacije o njegovim primanjima. Kako je otkrio pouzdani Bild, Mane će zarađivati 19,8 miliona evra bruto, čime će biti odmah ispod Roberta Levandovskog. Zanimljivo, sa tom platom, Mane postaje najplaćeniji afrički fudbaler i to dodatno stvara pritisak i na Liverpul.

 Engleski mediji su povukli paralelu kako je Liverpul u problemu zbog svoje finansijske hijerarhije i što ni po koju cenu ne odstupa od nje. Upravo je Bajern Minhen bio klub poznat po čvrstom finansijskom stavu u svlačionici, ali je sada Mane kao novajlija odmah preskočio Tomasa Milera i Manuela Nojera.
Liverpul i Salah su i dalje daleko od dogovora, ponuda i potražnja nisu ni blizu i zato se spekuliše se da će Egipćanin napustiti klub. Neki čak veruju da bi to moglo da se desi i ovog leta, u slučaju prave ponude, ali Salahova namera je da ostane do kraja ugovora i da onda ode kao slobodan.

Otkrivanje Maneove plate dodatno stvara pritisak u Liverpulu, poređenja radi, Senegalac je na "Enfildu" zarađivao tri i po puta manje nego što će sada u Bajernu, pa će biti zanimljivo pratiti dalji rasplet oko Salaha.

Inače, AdmiralBet već sada nudi gomilu specijala pred novu sezonu u Bundesligi, a kvota da Bajern ponovo postaje šampion je čista "sigurica" - 1,21 i možete je odigrati odmah.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati