Fudbal

Direktno.rs

28. 06. 2022. 06:00 0

Levandovski želi samo u Barsu: Da li je ovo razlog?

Napadač Bajerna Robert Levandovski po svaku cenu želi da napusti Bavarsku i da pređe u Barselonu, a njegov bivši agent smatra da je razlog za ovakav potez Poljaka - Karim Benzema.

Naime, Cezari Kuharski je izjavio da Levandovski želi da pokaže svetu da je bolji od Karima Benzeme, a to će, prema njegovom mišljenju, moći da uradi samo ako bude igrao u istoj ligi kao špic Reala.

- Levandovski želi da pokaže da je bolji od Benzeme. To je jedan od razloga njegove odluke da pređe u Barsu - rekao je njegov bivši agent u izjavi za Kadena Ser.

Kucarski veruje da je transfer zaista moguć.

- Barsa i Levandovski će se boriti da se posao završi. Bajernovi menadžeri znaju da on želi da ode u Španiju. Njegov plan je bio da iz Nemačke ode u Španiju i završi karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama.

Katalonci su ponudili prvo 40 miliona za Poljaka, što je Bajern odmah odbio, a mnogi smatraju da Bavarci uporno pričaju da Leva nije na prodaju samo kako bi izvukli što više novca od njegove prodaje.

Skaj Sports je objavio da su u Bajernu odavno svesni odavno da ne mogu da zadrže Levandovskog, te da im u svlačionici nije potreban igrač koji je nezadovoljan što je član tog kluba.

Navodno, Bajern je odgovorio Barseloni i jasno joj poručio da stameni napadač može da ode na "Nou Kamp" samo ako na račun šampiona Nemačke legne 60 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati