Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2022. 21:01 0

Zvezdin tinejdžer sprečio poraz od Domžala

Fudbaleri Crvene zvezde izbegli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji u drugom kontrolnom meču. Nakon što su u prvom pobedili Bravo sa 2:1, u drugom su remizirali protiv Domžala sa 1:1. Gol spasa doneo je Zvezdin "klinac", Vladimir Lučić, koji u utorak puni 20 godina.

Slovenački tim je došao u vođstvo u 28. minutu preko Ivana Durdova, koji je iskoristio jednu od retkih prilika koju je Domžale imao na ovom meču, kada je glavom sproveo loptu u mrežu posle centaršuta sa desne strane i nesporazuma u odbrani crveno-belih.

Ipak, Zvezda je bila u polju znatno bolji rival, imala je nekoliko sjajnih šansi u prvom poluvremenu, a jedan od najpozitivnijih utisaka je svakako Osman Bukari, koji je po desnom boku pravio velike probleme Slovencima i pokazao da će biti veliko pojačanje.

Imao je i Pavkov veliku šansu za gol u prvih 45 minuta, ali lopta nije htela u gol.

Crveno-beli su na startu drugog poluvremena nastavili da igraju napadački, dok se Domžale povuklo i branilo rezultat. U 65. minutu su oba trenera izmenila čitavu postavu. Zvezda je počela meč u postavi: Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Kangva - Ivanić, Katai, Bukari - Pavkov, a nakon svih izmena je sastav izgledao ovako: Popović - Sanogo, Bogdanović, Gobeljić - Srnić, Stanić, Nikolić, Mustafa - Ben, Lučić - Živković.

Kada je delovalo da će Zvezda da zabeleži prvi poraz, 19-godišnji Vladimir Lučič je posle fenomenalne akcije uspeo da poravna rezultat. Najpre je Veljko Nikolić poslao loptu u prostor, ona je došla do Srnića, koji je nesebično dodao do Lučića, koji je zakucao loptu u mrežu za konačnih 1:1 i svoj prvenac u dresu Zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati