Fudbal

Direktno.rs

27. 06. 2022. 11:04 0

Nije ni čudo što je napustio Liverpul...

Sadio Mane pre nekoliko dana potpisao je trogodišnji ugovor s minhenskim Bajernom. Mane je prihvatio ponudu Bavaraca jer smatra da mu je potreban novi izazov u karijeri nakon šest odličnih sezona koje je imao u dresu Liverpula.

Iako su Redsi bili spremni da mu ponude novi ugovor na kraju je Mane to odbio i poručio je da želi da napusti klub. Bajern je odmah reagovao i realizovao je transfer vredan oko 35 miliona evra.

Mane je zvanično predstavljen na Alianc areni i potpisao je trogodišnji ugovor s Bavarcima, pa će sada biti jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

Kako je Bild objavio, Mane će inkasirati čak 60 miliona evra za trogodišnji ugovor u Bajernu što je impresivna cifra, što je to mnogo više novca nego što je imao igrajući za Liverpul.

Mane će u Bajernu godišnje zarađivati skoro 20 miliona evra, odnosno mesečno će njegova plata biti 1.650.000 evra. To je velika razlika jer je u Liverpouu zarađivao nešto više od 12 miliona evra godišnje.

U Bajernu je i dalje najplaćeniji Robert Levandovski koji godišnje zarađuje oko 23 miliona evra, ali očekuje se da će Poljak ovog leta napustiti nemački klub jer je već zatražio da ide.

Prema pisanju nemačkih medija pored Manea platu od 20 miliona evra godišnje u Bajernu imaju još Manuel Nojer, Tomas Miler i Leroj Sane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati