Fudbal

Direktno.rs

19. 06. 2022. 19:43 3

Bivši "reds" ismejao Maneov prelazak u Bajern

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula u proteklim godinama Senegalac Sadio Mane dogovorio se sa Bajernom iz Minhena i od naredne sezone igraće za šampiona Bundeslige.

Poznato je da u engleskoj "sa visine" gledaju na sve ostale evropske lige i smatraju da je njihova Premijer liga za klasu jača od svih drugih nacionalnih šampiona.

Zbog toga i ne čudi podrugljivo mišljenje bivšeg fudbalera Liverpula i reprezentacije Velsa Dina Sandersa o prelasku 30-godišnjeg Manea u Bajern Minhen.

- Ne mogu da verujem da napušta Liverpul. Ne znam kako je došlo do ovoga. Ima 30 godina, poslednjih šest meseci je igrao najbolji fudbal u karijeri, a odlazi iz Liverpula - u neverici je Sanders.

Još mu teže pada što će jedan od najboljih igrača u Engleskoj karijeru nastaviti u Bundesligi.

- Nemam ništa protiv Bajerna, veliki je to klub, ali Bundesliga nije izazov. Mane će da postiže golove, pošto Bajern svake nedelje pobeđuje sa 5:0 i unapred se zna da će da osvoji Bundesligu. To nije izazov. Sedeće u svojoj fotelji, zapaliće cigaretu, zaigraće za Bajern u trećoj brzini i upropastiće dve najbolje godine svoje karijere - smatra Sanders.

Ostaje da se vidi kako će se brzonogi Senegalac snaći u dresu Bavaraca i u kojoj brzini će igrati bundesligaške utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati