Fudbal

M. Z.

31. 05. 2022. 18:11 0

Bajern sprema zamenu za Levu, i to KAKVU

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić odlučio je da dozvoli Robertu Levandovskom da napusti minhenski klub, a kao njegova zamena pominje se napadač Čelsija Romelu Lukaku, prenose nemački mediji.

Levandovski je u ponedeljak na okupljanju reprezentacije Poljske javno izjavio da više ne želi da igra za Bajern. Nemački "Bild" navodi su čelnici šampiona Nemačke ljuti na poljskog napadača, ali ne žele po svaku cenu da zadrže Levandovskog.

- U slučaju da Levandovski ostane u svlačionici Bajerna vladala bi loša atmosfera, a takav scenario svakako želimo maksimalno da izbegnemo - rekao je za "Bild" izvor blizak čelnicima kluba.

Salihamidžić je u dogovoru saupravom kluba već odlučio da potraži novog napadača, a izbor je pao na Lukakua, koji je nezadovoljan minutažom u Čelsiju. Belgijski napadač želi da se vrati u Inter, ali milanski klub ne može da isprati finansijske zahteve Lukakua.

Bajern je spreman da napadaču Čelsija ponudi ugovor na pet sezona, a obeštećenje ne bi trebalo da predstavlja finansijski problem za šampiona Bundeslige. "Bild" prenosi da su kontakti između Čelsija, Bajerna i igrača već uspostavljeni i pregovori su u toku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati