Fudbal

Milan Zarić

25. 05. 2022. 23:37 1

Murinjo ušao u istoriju, pa ZAPLAKAO (FOTO)

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo je ove srede ušao u istoriju evropskog fudbala, pošto je postao jedini trener koji je osvojio trofeje u tri različita klupska takmičenja.

Dva puta je "Posebni" osvajao Ligu šampiona (sa Portom i Interom), dva puta je bio najbolji u Ligi Evrope (sa Portom i Mančester junajtedom), a večeras je došao do trofeja koji mu je nedostajao - u Ligi konferencija.

Vodio je Romu do pehara, njegovi izabranici su savladali Fejenord sa 1:0 golom Nikola Zaniola, što je bio prvi inostrani trofej u istoriji rimskog kluba.

Murinjo je sa mnogo emocija vodio ekipu, smirivao je igrače i članove stručnog štaba kada je Roma došla do prednosti, međutim kada je meč završen, emocije više nije mogao da zadrži.

Bio je svestan Žoze šta je uradio i kakav je uspeh doneo rimskom klubu, pa je, nakon što je primio zlatnu medalju, briznuo u plač.

Suze radosnice su začinile Murinjov veliki uspeh, pa portugalski stručnjak posle finala u Tirani može slobodno da kaže da je osvojio sve i da je po tom parametru nenadmašiv.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati