Fudbal

Direktno.rs

24. 05. 2022. 11:36 1

Mbape: Video sam šta objavljuju igrači Reala...

Francuski napadač Kilijan Mbape odlučio je da ostane u Pari Sen Žermenu nakon što je nekoliko meseci birao između ostanka u tom klubu i odlaska u Real. PSŽ mu je ponudio platu od više od 50 miliona evra po sezoni i 100 miliona evra bonusa za potpisivanje novog ugovora.

- Srećan sam što nastavljam da se razvijam u zemlji u kojoj sam se rodio, odrastao i doživeo ispunjenje. Uveren sam da mogu da nastavim da rastem ovde, u klubu koji ima sredstva za ostvarivanje naših ciljeva - poručio je Mbape na potpisu ugovora.

Prvi intervju nakon ostanka u Parizu dao je za madridsku Marku i objasnio zašto je ostao u Francuskoj.

- Francuz sam, ostajem u svojoj zemlji, u novom projektu i u novoj eri kluba. Smatram da je to dobra odluka. I najbitnije - samo je moja odluka - rekao je Mbape i poručio da nema klauzulu u ugovoru prema kojoj može da ode nakon sledeće sezone.

- Ne razmišljam o drugim klubovima sad. Moram da poštujem svoj klub. Ja sam igrač PSŽ-a. Istina, razgovarao sam sa Realom i Liverpulom. Crvena je omiljena boja moje majke pa sam pregovarao sa Liverpulom, ali to nije bilo ništa ozbiljno. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam hteo u Real, sada smatram da je trebalo da ostanem. Da ostanem u svojoj zemlji.

Igrači Reala ga prozivali

Nekoliko igrača Reala ljutito je reagovalo na Mbapeovu odluku i indirektno ga prozivalo na društvenim mrežama. Među njima je i njegov sunarodnik Karim Benzema, koji je na Instagramu objavio sliku legendarnog repera Tupaka Šakura, čiji je veliki obožavatelj. U pozadini te fotografije vidi se čovek za kog se smatra da je izdao Tupaka, te da je zbog njega ubijen pre 26 godina.

- Da, video sam kakve stvari objavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem... Naravno, kad odem u reprezentaciju, objasniću Karimu zašto sam ostao u Pari Sen Žermenu. Nas dvojica smo u dobrim odnosima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati