Fudbal

Direktno.rs

22. 05. 2022. 18:28 0

Mbape odbio Real, šta mu je rekao predsednik "kraljeva"?

Francuski fudbaler Kilijan Mbape u subotu je doneo odluku, pa će u naredne tri sezone nositi dres Pari Sen Žermena. Time je stavljena tačka na spekulacije gde će Mbape da nastavi karijeru, budući da je na njegov dolazak računao Real Madrid.

U videu koji je francuski klub objavio na društvenim mrežama Mbape se u odelu nalazi nad stadionom "Park prinčeva", a tu se našla i poruka:

- Naša istorija se piše ovde. Ovo je Pariz.

U Realu su ljuti na 23-godišnjeg francuskog napadača jer su mesecima bili uvereni da će ga dovesti. U emisiji "El Chiringuito" otkriveno je da je Mbape odluku u subotu saopštio Florentinu Perezu, predsedniku "kraljeva", kome je poslao poruku.

- Saopštavam vam da sam odlučio da ostanem u PSŽ-u. Zahvaljujem vam što ste mi pružili mogućnost da igram u Realu, klubu za koji navijam od detinjstva - napisao je Mbappe i dobio kratak odgovor:

- Srećno i sve najbolje.

Španski mediji otkrivaju i da je Perez ljutito reagovao kad je dobio poruku, da je razočaran i uzdrman, da se oseća iskorišćeno, te da ne može da veruje kako je uopšte dopustio da se klub i on nađu u takvoj situaciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati