Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

18. 05. 2022. 18:37 3

"Zašto Vojvodina i Čukarički ne mogu da budu prvaci?"

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, privukao je posebnu pažnju medija na promociji knjige o srpskom selektoru i njegovom nekadašnjem saigraču Draganu Stojkoviću.

Između ostalog, komentarisao je činjenicu da u eri samostalne Srbije na tronu Superlige nema mesta ni za koga osim za Crvenu zvezdu i Partizan.

- Zvezda je dominantna u srpskom fudbalu poslednjih nekoliko godina. Vidim da tu ima dosta žalbi sa druge strane. Kad je Zvezda prva, onda iz Partizana plaču i obrnuto - rekao je Savićević i dodao:

- Po mom skromnom mišljenju, to je tragedija. Da kad je Zvezda prva, da je Partizan optužuje i obrnuto. Ostali klubovi, kao što su Vojvodina i Čukarički nikad ne mogu da budu prvaci. Zbog čega?! Zbog njih - rekao je čuveni Genije.

Napomenuo je Savićević kakva je situacija u susedstvu.

- Evo, Dinamo je dominantan u Hrvatskoj, pa se pojavi Rijeka, pa Hajduk uzme titulu... U Srbiji je tragedija ako Zvezda i Partizan nisu prvi, mislim da je to velika greška i da ostali klubovi ne mogu da privire prvom mestu. Šalio sam se pre sedam-osam godina, da Bajern dođe u Srbiju ne bi mogao da bude prvak. To je tragedija - dodao je prvi čovek fudbala u bivšoj jugoslovenskoj republici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati