Fudbal

Direktno.rs

16. 05. 2022. 06:00 6

Novi Pazar: Mi smo nepoželjni element u srpskom fudbalu

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je da je kampanja vodjena protiv tog kluba konačno dala rezultat, kao i da je neizvestan nastup pazarskog superligaša u baražu za opstanak.

"Medijska i svaka druga kampanja za njene kreatore urodila je plodom jer ćemo morati kroz baraž da se borimo za opstanak u Super ligi. Istovremeno, utakmica sa Radnikom, koju je Novi Pazar danas izgubio, pokazala je svu besmislenost optužbi na naš račun da je ishod tog meča unapred poznat", naveli su Pazarci.

Novi Pazar je na domaćem terenu izgubio od Radnika iz Surdulice sa 0:1 u pretposlednjem kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije, pa će u mečevima baraža pokušati da izbori opstanak u elitnom rangu.

"Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstava u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Svi rezultati plej-auta mogli su se predvideti, jedino je Novi Pazar igrao pošteno i Radnik je pobedio u našem međusobnom duelu", naglasili su čelnici Novog Pazara.

"Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i klubovima jer ćemo igrati u baražu. Međutim, uprava kluba će na sednici naredne sedmice doneti odluku da li ćemo uopšte igrati baraž jer je jasno da se Novi Pazar tretira kao nepoželjan element u superligaškom društvu. Svesni smo da će biti i dodatnih mahinacija i manipulacija, kako bi se sprečilo da naš klub kroz doigravanje ostane u elitnom takmičenju", dodali su oni.

U Upravnom odboru Novog Pazara istakli su da se tokom čitavog prvenstva bore sami protiv svih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati