Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

15. 05. 2022. 10:49 0

Poginuo bivši fudbaler Barselone

Nekadašnji fudbaler Barselone, Maksi Rolon (27) iz Argentine poginuo je u saobraćajnoj nesreći u rodnoj zemlji u blizini grada Rosarija. Njegovo vozilo je prešlo u suprotnu traku, posle čega je sletelo sa puta i udarilo u drvo.

U nesreći je život izgubio i njegov stariji brat Arijel Ernan Rolon koji je takođe bio fudbaler. Bio je deo izuzetno talentovane generacije u čuvenoj "La Masiji", ali nije uspeo da se probije do prvog tima španskog giganta. Proveo je četiri godine u Barsinoj školi, dve sezone je nastupao za drugi tim ovog kluba, a onda je igrao u Brazilu, Čileu, Ekvadoru i Iraku.

Poslednji klub za koji je Rolon nastupao bio je Al-Divani iz Iraka.

- Pretužni smo zbog smrti Maksija Rolona (1995), omladinskog fudbalera FK Barselona od 2010. do 2016. godine. Izražavamo najdublje saučešće i šaljemo punu podršku njegovoj porodici. Počivaj u miru - kratko se obratila i Barselona na društvenim mrežama, odavši mu tako poslednju počast.

Igrao je i za mladi tim Argentine, a izveštaji iz Argentine kažu da je nastradao u trenutku kada je sa bratom putovao do Rosarija da pokupi rođaka. Nijedno drugo vozilo nije učestvovalo u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati