Fudbal

Direktno.rs

03. 05. 2022. 18:53 1

Anćeloti: Posle Reala idem u penziju

Madridski Real je u poziciji da osvoji duplu krunu. "Kraljevići" su već promovisani u nove šampione Španije, a u sredu će pokušati da nadoknade zaostatak za Mančester sitijem (3:4) iz prvog meča polufinala Lige šampiona.

Karlo Anćeloti, trener Reala, uživa u svemu što mu se događa ove sezone, međutim, sjajni italijanski stručnjak poručio je da će nakon novog iskustva na "Santijago Bernabeu" sigurno otići u penziju.

Anćeloti je nedavno postao prvi trener koji je u pet najkvalitetnijih liga u Evropi osvojio titulu. Nakon prosavljene titule sa Realom, Anćeloti je u razgovoru za Prajm video otkrio da će mu staž u Madridu biti i poslednji u trenerskoj karijeri.

- Posle Reala ću se najverovatnije penzionisati. Ako u klubu budu želeli da ostanem još deset godina, ostaću, ali kada odem, želim da budem sa unucima, suprugom, da idemo zajedno na odmor. Mnogo je lepih stvari koje ostavljate sa strane dok radite ovaj posao - iskren je sjajni italijanski stručnjak.

Anćeloti bi voleo da obiđe Australiju, poseti Rio de Žaneiro.

- Nikada nisam bio u Australiji. Ni u Rio de Žaneiru. Voleo bih da se više viđam sa sestrom. Nažalost, još to ne mogu, pa kada se penzionišem, moraću sve ove stvari da uradim - naveo je Anćeloti.

Jedino što ne odbacuje, jeste mogućnost da bude selektor Italije.

- To bi bilo zanimljivo. Imam tu ponudu na stolu, ali je još prerano. Za Mundijal 2026. godine zašto da ne. To bi moglo da se desi - razmišljanja je trener Reala.

Jedno od pitanje bilo je posvećeno Karimu Benzemi, koji igra neverovatnu sezonu u Realu.

- Sada je na najvišem nivou. Njega ne moram da treniram, niti da mu govorim šta da radi, samo treba da ga koristim. On sam sebe najbolje trenira, jer je veliki profesionalac i vrlo skromna osoba. Rešio je mnogo utakmica u našu korist, bio odlučujući faktor na terenu. Sada je jedan od najvećih igrača na svetu, a i pored toga pokazuje veliku poniznost. To je njegova najveća snaga. Zato će osvojiti Zlatnu loptu - nema nikakvu sumnju Anćeloti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati