Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

25. 01. 2022. 06:08 3

Stanojević vreba pojačanja i sanja o "duploj kruni"

U Partizanu je pritisak i leti i zimi, na plus ili minus šest. Ne postoji razlika u radu jer mi je svaka utakmica ''na život'', tako funkcionišemo i nemamo dodatni pritisak, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Stanojević je za klupsku televiziju govorio na početku priprema u Turskoj uoči prolećnog dela sezone u koji "crno-beli" ulaze sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Kada je u pitanju osvajanje duple krune mogu da kažem da realno sanjamo. Maštamo i sanjamo, ali sa realnim osnovama. Prethodne dve godine su me očeličile kao trenera, s obzirom na to da sam kao čovek prošao već razne situacije i imam određeno iskustvo. U trenerskom smislu mogu da kažem da sam očeličen - izjavio je Stanojević.

On je dodao i da posle odlaska Aleksandra Šćekića u Poljsku "crno-beli" traže pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

- Prioritet nam je dovođenje defanzivnog veznog igrača, bio je to cilj nevezano sa odlaskom Šćekića. Imamo 3-4 igrača u fokusu, ali ne žurimo. Ima istine u informacijama koje su se pojavile u medijima, pregovaramo sa nekim igračima. Imamo oformljen tim i želimo da se sve spoji, da budu zadovoljni i igrač i klub, kao i eventualni klub iz kojeg dolazi fudbaler. Potrebno je da se poklope sve stvari. Ne želimo da žurimo, nismo u situaciji da nam nešto gori i tako se i ponašamo.

Dolasci su uslovljeni eventualnim odlascima i u slučaju rastanka sa nekim od igrača odmah ćemo reagovati. Ne želimo da nagomilavamo igrače, zadovoljni smo ovim što imamo i nemamo luksuz da dovodimo igrače na već popunjene pozicije. Nema potrebe da imamo četiri desna ili leva beka, ili pet napadača. Pojačanje je uvek dobrodošlo, ali ne želimo da dovodimo igrače na pozicijama na kojima smo popunjeni. Jednostavno, ne funkcionišemo tako. Naravno da ima boljih igrača na tržištu, ali mi imamo jasno definisan način na koji radimo - istakao je Stanojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati