Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

23. 01. 2022. 18:18 0

Elče od 2:0 do 2:2 sa Realom

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sa ekipom Elčea rezultatom 2:2 u 22. kolu La Lige.

Luka Jović je danas u igru ušao u 58. minutu umesto Benzeme koji je doživeo neugodnu povredu, zbog koje bi mogao da odsustvuje neko vreme sa terena, što znači da bi Srbina mogla da čeka veća minutaža.

Samo tri dana nakon što je Real pobedio Elče u gostima u Kupu kralja posle 120 minuta borbe rezultatom 3:2, danas je bilo 2:2.

Elče je umalo ispisao istoriju, prvi put je mogao da pobedi Real u Madridu, ali je sve pokvario Eder Militao golom u nadoknadi vremena.

Real je dominirao, ali je teško dolazio do gola Elčea. Prvu veliku šansu imao je Karim Benzema i to iz penala, ali je Francuz promašio gol.

Kazna je usledila u finišu prvog dela igre, tačnije u 42. minutu kada je Lukas Boje je posle lepe akcije i centaršuta sa levog boka glavom matirao Kurtou za 0:1.

Novi šok za Real usledio je u 58. minutu kada je Karim Benzema morao da napusti teren zbog povrede mišića, a zamenio ga je Luka Jović.

Srbin je učestvovao u nekoliko akcija, ali je Real teško pronalazio put do gola. Veliku šansu imao je Vinisijus Žunior, šutirao je za malo pored gola.

Horor Reala dobio je novi nastavak, posle kontre u 76. minutu Boje je sjajno proigrao Perea Milju, a ovaj pogodio dalji ugao za 0:2.

Karlo Anćeloti je sve karte bacio u napad, a to se isplatilo u 82. minutu, Milja je igrao rukom, sudija opet pokazao na penal, sa 11 metara bio je precizan Luka Modrić.

Rodrigo je imao novu šansu, sa 15 metara šutirao je pored gola. Nakon kornera, Real je tražio novi penal zbog igranja rukom, ali je sudija procenio da je igrač Elčea bio prethodno odgurnut i da nije imao nikakvu nameru.

I onda, u nadoknadi vremena, Vinisijus je centrirao, a Militao glavom pogodio za veliko slavlje Reala.

Elče je uspeo da sačuva makar bod, a Real ne žali toliko posle 0:2 i kiksa Sevilje u ovom kolu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati