Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

22. 01. 2022. 13:11 1

Milan hoće Lazetića, nudi pet miliona evra

Pričalo se o tome jesenas, potom je u igru ušao Torino, ali člni se da je Milan aktuelizovao priču oko dovođenja napadača Crvene zvezde Marka Lazetića. Tako bar piše italijanski sajt Tutomerkato, uz informaciju da je rukovodstvo Rosonera poslalo ponudu crveno-belima tešku pet miliona evra.

Prema informacijama brojnih novinara sa Apeninskog poluostrva Milan želi odmah Marka Lazetića, omladinskog reprezentativac Srbije rođenog 2004. godine. Skauti sedmostrukog prvaka Evrope tokom jesenje polusezone uživo su pratili igre talentovanog napadača. Bili su prisutni i na oktobarskom derbiju kada je Lazetić u drugom poluvremenu dobio šansu i imao vrlo zapaženu rolu.

Međutim, Milan je potom ućutao, čak se verovalo da je odustao od projekta dovođenja srpskog napadača. Torino je nudio crveno-belima tri miliona evra, bonuse i procente od dalje prodaje. Zvezda je sa druge strane želela fiksno obeštećenje od pet miliona evra.

Rat živaca je trajao, ali je izgleda Milan spreman da zadovolji zahteve čelnika Crvene zvezde.

Praktično, Lazetiću se otvorio put ka Milanu posle odluke tog kluba da ne otkupi ugovor Pjetra Pelegrija iz Monaka. Kneževi su se odlučili da pošalju u Torino Pelegrija, i potrtaže novog napadača, koji bi bio treća opcija. Jasno je da Zlatan Ibrahimović prva devetka, dok tu ulogu mogu da pokriju Leao i hrvatski reprezentativac Rebić.

Međutim, u slučaju da završi transfer u Milano, Lazetić bi napravio veliki skok u karijeri.

Omladinski reprezentativac Srbije je bio jedan od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde koji je osvojio titulu pod komandom Marka Neđića. Potom je prosleđen na šestomesečnu pozajmicu u Grafičar, gde je na 14 utakmica postigao četiri gola. Ove sezone upisao je 14 nastupa i premijerni gol u seniorskom timu Crvene zvezde u Lazarevcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati