Fudbal

Direktno.rs

20. 01. 2022. 13:12 0

Ultimatum Ronalda: Zapretio i odlaskom!

Kristijano Ronaldo je letos iznenadio sve odlukom da napusti Juventus i vrati se u Mančester junajted. Stigao je na Old Traford kao najveća zvezda, međutim nije zadovoljan situacijom u klubu, pa je čak zapretio i odlaskom, piše "The Sun".

Portugalac je u samom finišu letnjeg prelaznog roka poručio čelnicima Juventusa da želi da napusti klub i da se vrati u Junajted, gde je igrao sa dosta uspeha i praktično je bio klupska ikona.

Ronaldo je došao na "Old Traford" kao veliko pojačanje i bilo je jasno da će biti prva zvezda ove ekipe, ali nije baš zadovoljan rezultatima koje beleže "crveni đavoli" ove sezone.

Mančester junajted je daleko od borbe za titulu, a trenutno je pitanje i da li će izboriti plasman u Ligu šampiona. Zbog toga se spekulisalo da bi Ronaldo mogao u januaru da napusti klub, ali jasno je da se to neće desiti.

Ipak, engleski "The Sun" juče je objavio da je Ronaldo razgovarao sa čelnicima Mančester junajteda i da im je jasno stavio do znanja da nije nemoguće da na kraju sezone napusti "Teatar snova".

Kako piše "The Sun", on je poručio da će napustiti klub u slučaju da se Junajted ne plasira u Ligu šampiona naredne sezone, odnosno ne želi da bude član kluba koji ne igra najjače evropskom klupsko takmičenje.

Ronaldo narednog meseca slavi 37. rođendan, ali još uvek ne razmišlja o penziji i cilj mu je da još nekoliko sezona igra na vrhunskom nivou, pa je teško verovati da bi igrao u nekom drugom takmičenju osim Lige šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati