Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

19. 01. 2022. 15:48 0

Pešić ide u Englesku za četiri miliona evra

U više navrata je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić naglašavao da će sve uraditi da vrati Aleksandra Pešića na "Marakanu", ali se čini da od toga u ovom prelaznom roku neće biti ništa, pošto je Hal ozbiljno zagrizao za napadača Karagumruka.

Nije to nikakvo iznenađenje, 29-godišnji centarfor već godinama standardno trese mreže, a u Turskoj igra fudbal života: na 21 utakmici dao je već 12 golova. Otud i interesovanje bogatijih klubova, a Hal to svakako jeste, iako ga na proleće čeka borba za opstanak zbog čega su Englezi i spremni da se otvore.

Mocart sport piše da će Hal na ime obeštećenja Turcima platiti između 3.000.000 i 4.000.000 evra, a Pešiću dati trogodišnji ugovor sa platom od između 1.700.000 i 2.000.000 po sezoni.

Neće mu naravno biti lako u Engleskoj, jer Hal je 19. na tabeli Čempionšipa sa svega četiri boda iznad zone ispadanja. Prvenstveno zato što je u dosadašnjem toku sezone postigao samo 20 golova, više samo od fenjeraša Barnslija.

Kako bi promenili tu poražavajuću statistiku, "tigrovi" su u pomoć zvali Aleksandra Pešića. Ako se dokaže u dresu Hala, sigurno će mu se otvoriti vrata i jačih i moćnijih klubova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati