Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

12. 01. 2022. 16:07 2

Zvezda dovela desnog beka Valensije

Najavljivani scenario dobio je očekivani epilog - Kristijan Pićini novi je desni bek Crvene zvezde. Fudbaler Valensije dobio je odrešene ruke u španskom klubu, te je kao slobodan igrač stigao u Ljutice Bogdana, gde je dogovorio saradnju do leta 2024. godine.

Defanzivac koji je pre dresa "slepih miševa" branio boje i Fjorentine, Specije, Livorna, Betisa, Sportinga i Atalante, drugo je inostrano pojačanje ove zime u redovima šampiona Srbije nakon što je nedavno crveno-beli dres zvanično zadužio Ohi Omoijuanfo.

Pićini će se tako obavezati na vernost Crvenoj zvezdi od dve i po godine, a imaće platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, što je duplo manje od onoga što je imao u Valensiji, piše Mocart sport.

Inače, bek sa bogatim iskustvom kroz razgovor sa rukovodstvom španskog kluba postigao je dogovor o raskidu saradnje koja je bila predviđena do kraja godine i u potrazi za novim izazovom otisnuo se u srpsku prestonicu, gde se očekuje da zaoštri konkurenciju za mesto uz desnu aut liniju za koje konkurišu Marko Gobeljić i Milan Gajić.

Italijan koji je na Pirinejima imao godišnju platu od 1.200.000 evra, odrekao se dela primanja u potrazi za sredinom u kojoj će imati konkretniju ulogu, a kuriozitet je da je poslednje minute u Valensiji upisao ni manje ni više već protiv Reala u prethodnom kolu La Lige. Pićini je na megdan lideru šampionata Španije izašao kao starter, međutim sa saigračima je na poslednjoj utakmici ostao praznih šaka (1:4).

Bek rođen 1992. godine u aktuelnoj sezoni upisao je minute u osam zvaničnih duela, a u susretu sa Elčeom je nakon ulaska sa klupe golom režirao pobedu (2:1).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati