Fudbal

Direktno.rs

12. 01. 2022. 15:22 0

Prva izjava Stankovića o sukobu sa Borjanom

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je prvu konkretnu izjavu o sukobu sa Milanom Borjanom, nakon što je na konferenciji pred početak priprema dobio pitanje o nesuglasicama sa kapitenom u svlačionici posle meča sa Radnikom iz Surdulice.

Stanković ističe da je sve ostavio iza sebe, a veruje da je isti slučaj i sa Borjanom.

- Da bih pisao lepu budućnost, prošlost moramo da ostavimo iza sveta. Zvezda je iznad svega i iznad bilo koga. I iznad sebe. Sve što je bilo, ostavio sam iza sebe. Mislim da je i Borjan. Na to ću staviti tačku - istakao je Stanković.

Da podsetimo, do sukoba u svlačionici između Dejana Stankovića i Milana Borjana došlo je u finišu jesenjeg dela sezone, kada su crveno-beli osvojili samo bod u duelu sa Radnikom.

Pale su teške reči, da bi se posle toga pojavila informacija da Milan Borjan želi da napusti Crvenu zvezdu, čiji dres nosi od 2017. godine. Da je to tačno, golman je sam potvrdio na Instagramu, ali je ubrzo usledila i izjava funkcionera aktuelnog šampiona, koji su istakli da kanadski reprezentativac ima ugovor sa Zvezdom i da mu neće dozvoliti da promeni sredinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati