Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 12. 2021. 20:32 1

"Zlatni tim" jugoistočne Evrope - četvorica iz Partizana, dvojica iz Zvezde

Kraj je godine, biraju se najbolji u svim oblastima, a ono što je novost za ovdašnju fudbalsku javnost jeste skauting platforma ''Comparisonator'', koja na osnovu 100 različitih parametara bira najbolje igrače na različitim pozicijama, kao i idealne sastave.

Ono što je ovoga puta privuklo pažnju, jeste izbor idealnog tima jugoistočne Evrope, čiji značajan deo čine i fudbaleri Partizana i Crvene zvezde. Izabran je prvi, drugi i treći idealni tim, odnosno zlatni, srebrni i bronzani.

U onom najboljem, ''zlatnom'', nalaze se čak četvorica Partizanovih fudbalera: Igor Vujačić, Miloš Jojić, Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš. Kada su u pitanju Zvezdini fudbaleri, mesto u ovom timu imaju Gelor Kanga i Aleksandar Katai. Zanimljivo, u ostatku tima nema nijednog predstavnika zagrebačkog Dinama.

Tih ''zlatnih'' 11 izgleda ovako, u formaciji 4-2-3-1: Marko Malenica (Osijek) - Gergo Lovrenšic (Hajduk Split), Igor Vujačić (Partizan), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Petar Bockaj (Osijek) - Gelor Kanga (Crvena zvezda), Milos Jojić (Partizan) - Robert Murić (Rijeka), Aleksandar Katai (Crvena zvezda), Kvinsi Menig (Partizan) - Rikardo Gomeš (Partizan).

U ''srebrnom'' timu su četvorica Zvezdinih igrača - Dragović, Rodić, Ben i Ivanić, a Natho iz Partizana. Mesto u ''bronzanom'' timu našlo se za Milana Gajića iz Crvene zvezde i Mihajla Banjca iz TSC-a, a neočekivano je da ni tu nema Zvezdinog kapitena Milana Borjana. Od golmana su u odnosu na njega prednost dobili pomenuti Malenica iz Osijeka u zlatnom, pa Livaković iz Dinama u srebrnom i Adam iz Kopra u bronzanom timu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati