Fudbal

Direktno.rs

08. 12. 2021. 06:00 0

Slobodan pad: Azar bi mogao da igra u drugoj ligi?!

Eden Azar je u leto 2019. godine stigao u Real Madrid iz Čelsija kao veliko pojačanje i igrač za kog se verovalo da bi mogao da nadomesti odlazak Kristijana Ronalda. Ipak, Belgijanac nije ni najmanje ispunio očekivanja, te prema navodima španskih medija nakon dve i po godine madridski tim želi da se reši preskupog fudbalera.

On je do sada u Real Madridu više bio povređen nego zdrav. Odigrao je tek 54 utakmice na kojima je postigao pet golova i upisao devet asistencija.

"Marka" piše kako bi Azar mogao da zaigra čak u drugoj ligi - i to Belgije. Lider druge belgijske lige, Vesterlo, rado bi ga video u svojim redovima, a vlasnik tog kluba Hasan Džetinkaj ima na osnovu čega da se nada takvom ishodu.

- Eden i ja smo prijatelji. Kada je igrao za Lil, obećao mi je da će jednog dana zaigrati za Fenerbahče. Vesterlo se čini težom opcijom, ali zašto ovde ne bi završio karijeru - pita se Džetinkaj.

Podsetimo, Hazard je karijeru počeo u belgijskom Tubizeu kao omladinac, odakle je otišao u Lil 2005. godine. Tamo se zadržao do 2012. godine, kada se pridružio Čelsiju.

Apsolutna je legenda "plavaca", za koje je odigrao 352 utakmice postigavši 110 golova uz 92 asistencije. Sa ovim timom osvojio je dva puta titulu prvaka Engleske, dva puta Ligu Evrope, te po jednom Liga kup i FA kup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati