Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

06. 12. 2021. 17:00 2

Haos u Superligi: Opšta tuča u Surdulici (FOTO)

Fudbaleri Radnika i Radničkog iz Kragujevca odigrali su jednu prilično nezanimljivu utakmicu na otvaranju današnjeg programa u Superligi Srbije. Golova nije bilo, pa su se i jedan i drugi klub posle ovog rezultata zadržali u donjem delu tabele.

Teško da jemoglo da bude drugačije, s obzirom na zaista vrlo loš kvalitet podloge u Surdulici. Kaljuga koja je nastala posle celodnevne kiše na jugu Srbije umnogome je uticala na to da ne vidimo golove na ovoj utakmici. Ali, videli smo nešto drugo - tuču.

Veliki haos izbio je u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena kada je fudbaler Radnika, Davor Nedeljković u žurbi hteo da otme loptu iz ruku gostujućeg igrača, Nemanje Tomića.

Delovalo je da se ništa specijalno neće desiti, ali je onda Tomić uhvatio Nedeljkovića za dres i krenula je tuča u koju su se uključili gotovo svi fudbaleri i jedne i druge ekipe. Dotrčali su i ljudi sa klupe, treneri su pokuašli da smire uzavrele strasti, ali uzalud.

Potrajalo je dobar minut, glavni sudija Nenad Minaković sve je posmatrao sa strane i nije hteo aktivnije da se uključuje u incident. Na kraju je kaznio vinovnike ovog nereda žutim kartonima. Na svu sreću, sve se nakon toga dobrano smirilo i moglo se nastaviti kao da se ništa nije ni dogodilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati