Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

02. 12. 2021. 22:48 0

Kakav meč u Rimu! Lacio od 1:3 do 4:4

Lacio je u okviru 15. kola Serije A dočekao Udineze, gubio sa 1:3 nakon prvog poluvremena, a onda veliki preokret u nastavku iako su domaći imali i 15-ak minuta igrača manje. Na kraju 4:4, Udineze je izjednačio u poslednjim trenucima utakmice.

Domaćin je bio bolji rival u prvom poluvremenu i pravo je čudo kako su gosti iz tri udarca u okvir gola postigli isto toliko golova.

Beto je sa dva gola doveo Udineze u prednost od 0:2, da bi Ćiro Imobile smanjio u 34. minutu utakmice. Molina je povisio pred sam odlazak na odmor na 1:3, praktično je primorao Sarija da promeni strategiju za nastavak utakmice.

I jeste to učinio, videli smo taktiku "svi u napad", svi su bili orjentisani ka golu protivnika i već u 51. minutu Pedro uspeva da postigne gol za 2:3, dočekao je loptu nakon pokušaja Imobilea i pogodio suprotan ugao.

Samo pet minuta kasnije novi gol u mreži Udinezea i najlepši detalj sa ovog meča. Sergej je prvo driblao uspešno, potom je uspeo da povrati loptu, nekoliko fantastičnih poteza kao na malom fudbalu, namestio se na levu nogu, šutirao sa 20-25 metara od gola i pogodio od stative za 3:3!

Da je biti teško navijač Lacija potvrdio je Patrik koji je dobio drugi žuti karton samo minut nakon gola srpskog reprezentativca, ali mu je 13 minuta kasnije uzvratio Molina, pa su snage bile izjednačene u poslednjih 20-ak minuta.

Čekali smo do 79. minuta na sledeći gol, Bašić je izveo slobodan udarac, Aćerbi najviši u skoku i pogađa, gol je poslat na proveru i na kraju je priznat za prednost Lacija.

Još jednom je Lacio pokazao da je ranjiv u odbrani, ali i da ima fantastični napadački potencijal.

Mislili ste da je kraj?

Udineze je imao šansu u 9. minutu nadoknade, Forestije je vratio Arslanu, ovaj pogodio za konačnih 4:4.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati