Fudbal

Direktno.rs

01. 12. 2021. 13:40 5

RAT Zvezda sprema kandidata za predsednika FSS!

Rat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Iako je Nenad Bjeković, kadar Slaviše Kokeze, bio već viđen na ovoj funkciji, Crvena zvezda planira da ima svog kandidata za prvog čoveka Kuće fudbala, piše Telegraf.rs

Ovako nešto moglo je da se nasluti kada se na poslednjoj Skupštini FSS nije pojavio Zvezdan Terzić kao predstavnik kluba koji je član ovog saziva Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Na Marakani su Skupštinu koja je održana okarakterisali epitetima "cirkus" i nisu želeli svojim prisustvom da daju legitimitet Skupštini, kao o odlukama koje su donete, a to je novi Statut, kao i da zamena tročlanog Radnog predsedništva na čijem je čelu Nenad Bjeković, a sada su s njim i Tomislav Karadžić i Stanislav Karasi.

U Zvezdi su prelomili da definitivno učestvuju na narednim izborima, jer kako navode, Zvezda već 17 godina ne učestvuje u radu Saveza i to žele da promene, pa će u narednim danima definitivno prelomiti oko kandidata i sa imenom će izaći u javnost.

Kada se na to uzme u obzir da i u trenutnom sazivu FSS postoje dve struje, pa je tako Novica Tončev izdao saopštenje u kojem je isprozivao Nenada Bjekovića i Jovana Šurbatovića, jasno je da nas čeka velika bitka za FSS fotelju do početka izbora, koji su najavljeni za proleće.

Inače, posetimo, Dirtektno.rs je o tome prvi posao, mesečna plata Bjekovića je 7.000 evra, a reč je o čoveku kojeg je u Savez doveo Slaviša Kokeza, koji je, po medijima koje kontroliše Aleksandar Vučić, hteo da ubije predsednika Srbije, odnosno, kako su ti isti tabloidi pisali, ukrao 640 miliona evra, najviše na Carini.

I još je na slobodi... A Bjeković se borio za mesto predsednika FSS.

Videćemo šta će doneti naredni dani, biće zanimljivo u našem fudbalu, kao i uvek, uvek više van terena, nego na njemu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati