Fudbal

Direktno.rs

29. 11. 2021. 20:29 0

Ronaldo nikad oštriji: Govorio o Mesiju i Zlatnoj lopti

"Ronaldova jedina ambicija je da završi karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Mesija. Znam to jer mi je lično rekao", bile su reči urednika "Frans fudbala", koji dodeljuje ovo priznanje, Paskala Ferea.

Ronaldo je do sada pet puta bio dobitnik tog priznanja, 2008, 2013, 2014, 2016. i 2017. Leo Mesi, koji je glavni kandidat za osvajanje ove nagrade večeras, ima jednu više, a večeras će najverovatnije moći da ih izbroji sedam.

Portugalac se na svom Instagram profilu oglasio i demantovao reči urednika "Frans fudbala", navodeći da nikada nije zavideo Mesiju, niti bilo kome drugom.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

"Današnji ishod objašnjava prošlonedeljnu izjavu Paskala Ferea, kada je rekao da sam mu poverio da mi je jedina ambicija da završim karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe i da promoviše publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodelu ovako prestižne nagrade može da laže na ovaj način, u apsolutnom nepoštovanju prema nekome ko je oduvek poštovao "Frans Fudbal" i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući moje odsustvo sa Gala navodnim karantinom koji nema razloga da postoji.

Uvek želim da čestitam onima koji pobeđuju, u okviru sportskog duha i fer-pleja koji su vodili moju karijeru od početka, i to radim jer nikada nisam protiv nikoga. Uvek pobeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam, pobeđujem za sebe i za one koji me vole. Nikoga drugog ne pobeđujem.

Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje državnih i međunarodnih titula za klubove koje predstavljam i za reprezentaciju moje zemlje. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da budem dobar primer svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da svoje ime ostavim zapisano zlatnim slovima u istoriji svetskog fudbala.

Završiću tako što ću reći da je moj fokus već na sledećoj utakmici Mančester junajteda i na svemu što, zajedno sa saigračima i našim navijačima, još možemo da postignemo ove sezone. Ostatak? Ostalo je samo ostalo", napisao je Ronaldo na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati