Fudbal

Direktno.rs

27. 11. 2021. 20:19 0

Juventusovom košmaru se ne nazire kraj

U utakmici 14. kola Serije A Juventus je ugostio Atalantu, a gosti iz Bergama slavili su 1:0. Juventus je uvezao dve pobede, ali je doživeo već šesti poraz u 14. meču. Stara dama je ostala u sredini tabele i sa sve manjim šansama da se uopšte bori za sam vrh.

Zapravo, sada se u Torinu brinu hoće li igrati Ligu šampiona naredne sezone jer već imaju sedam bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom.

Osim toga, nedavni težak poraz od Čelsija u Londonu samo je još jedan pokazatelj da u Juventusu mnoge stvari ne štimaju, a potvrda često dolazi i na utakmicama Serije A.

Gol odluke večeras postigao je Duvan Zapata u 28. minutu. Zanimljivo da je Kolumbijac uspeo da postigne čak osam pogodaka na 11 mečeva protiv današnjeg rivala. Juventus je u nastavku imao posed lopte, napadao, išao na sve ili ništa, ali Atalanta je uspela da se odbrani. U poslednjim minutiama Dibala je pogodio prečku nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca.

Tim iz Bergama se sa 28 bodova sada uključio u trku za Skudeto, a ispred su još Napoli i Milan sa po 32, te Inter sa 28 bodova.

Inter večeras gostuje u Veneciji, dok Milan sutra od 15 sati dočekuje Sasuolo. Napoli će u nedelju uveče u derbiju kola ugostiti Lacio.

Ranije danas odigrana su dva meča. Sampdorija je pobedila Veronu 3:1, a Empoli nakon preokreta Fioretninu 2:1. Prvi meč u ovom kolu u petak uveče odigrali su Kaljari i Salernitana, a bilo je 1:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati