Fudbal

Direktno.rs

26. 11. 2021. 18:47 0

Prvoligaš tvrdi da im je igrač umro, a on živ i zdrav

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je dokaz o komunikaciji sa neimenovanim srpskim klubom iz Prve lige koji tvrdi da je fudbaler kojeg zastupa ova organizacija - umro!

Naime, oni su posredovali u komunikaciji između fudbalera i njegovog kluba i potraživali da se on finansijski ispoštuje nakon raskida ugovora, međutim, neimenovani tim i predsednik koji je potpisao dokument tvrde da je on umro 8. novembra ove godine, što nije istina.

Kako kaže predsednik ove organizacije Mirko Poledica, on je u stalnom kontaktu sa inostranim fudbalerom i on je "živ i zdrav".

- Potpuni haos vlada u Super i Prvoj ligi. Pojedini klubovi više od 3 meseca ne plaćaju igrače.

Arbitražni sud ne postoji, igrači su zarobljeni i bez ikakvih prava. Ovako nešto je jedinstveno u Evropi i ceo svet nam se smeje.

- Juče smo poslali dopis jednom srpskom klubu i zamolili ih da poštuju ugovor našeg člana, a dobili smo zvaničan odgovor kluba, pečatiran i potpisan od strane predsednika kluba koji je funkcioner FSS, da je igrač UMRO 08.11.2021.

Takvu bahatost i poniženje igrača još nismo doživeli za sve ove godine našeg rada - navedeno je od strane SPF "Nezavisnost", uz priloženi dokument kao dokaz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati