Fudbal

M. Z.

22. 11. 2021. 17:14 0

Navijači hteli da ukradu Maradonino srce?!

U četvrtak će biti tačno godinu dana otkako je preminuo jedan od najboljih igrača svih vremena Dijego Maradona.

Maradona je preminuo 25. novembra prošle godine u svom domu u Buenos Ajresu, a na kraju je utvrđeno da je legendarni fudbaler umro zbog posledica srčanog udara.

Ubrzo nakon toga počela je istraga oko lekara koji je trebalo da vode brigu o Maradoni, a koji je nekoliko nedelja pre smrti imao operaciju hematoma na mozgu i uspešno se oporavio.

Kada je pušten na kućno lečenje, tim doktora je bio zadužen da se brine o njemu, ali to nisu radili kako je trebalo. Smatra se da su oni odgovorni za njegovu smrt jer je bilo evidentno da su pravovremenom reakcijom mogli da ga spase.

U centru pažnje ovih dana nalazi se lekar Nelson Kastro koji je nedavno objavio knjigu "Dijegovo zdravlje: Istinita priča". On je otkrio mnoge detalje iz Maradoninog života, ali i ono što se dešavalo kada je preminuo.

Poznato je da je Maradona imao dosta veće srce nego što je to običaj, ali neverovatno je da je pred sahranu grupa ljudi pokušala da ukrade njegovo srce.

- Istina je da mu je srce bilo teško pola kilograma, a obično je teško oko 300 grama. Imao je veliko srce, srce sportiste, ali imao je i srčanu manu - otkrio je Kastro i dodao:

- Grupa navijača Himnasije je imala plan da ukrade njegovo srce. Nisu uspeli to da urade jer je se saznalo za to i morali su da odustanu. Dijego je sahranjen bez srca jer je ono izvađeno kako bi se proučavalo, te kako bi se utvrdio tačan uzrok njegove smrti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati