Fudbal

I. Velimirović

13. 11. 2021. 11:05 52

Zeznite Vučića i dajte milion evra bolesnoj deci

Aleksandar Vučić je, samoreklamiranja radi, ušao u avion fudbalske reprezentacije Srbije, 10 minuta pre leta za Lisabon, poželeo im sreću u Portugalu, pobedu koja vodi direktno na Svetsko prvenstvo i obećao za prolaz u Katar 2022. - milion evra! Naših para!

Čovek koji novac svih građana Srbije deli šakom i kapom, rekao je milionerima u avionu da će podeliti milion evra ako budu bolji od Ronalda i ekipe. Dakle, oko 30 ljudi (igrači i stručni štab) dobili bi po nešto više od 30.000 evra. To je za naše igrače - milionere, nedeljna plata.

O selektoru Draganu Stojkoviću da ne pričamo. Zaradio je milione u Kini i Japanu. Ali kada se predsednik Srbije nije setio, ili neće, ili ne zna, neka to urade milioneri iz aviona - dajte taj novac za bolesnu decu koju lečimo SMS porukama. I pobedite Portugal, naravno.

Jednostavno! To je, ustvari, trebalo da vam kaže vaš Piksi koji je poput Marka Đurića, besomučno tapšao Vučiću na njegov patetični govor u avionu koji ih je odveo u Portugal, ali se Nišlija nije setio. Na sreću, ne razmišljaju svi kao Stojković (i njegov šef)...

Ili možda Piksi to čuva kao adut iz rukava.

Na stranu to što Srbija realno ne može da pobedi u Lisabonu, i što će do Mundijala morati kroz baraž. Vučić, koji kaže "da će ga napasti za poraz u Lisabonu", mogao bi sa računa Kokeze, Karića, brata i sestre Kisić i Brnabić, Malog, kuma Petrovića, Zvonka Veselinovića, Milana Radoičića i gomile milionera koje je napravio za ovih 10 godina, a zašto ne i sa svog, da skine to milionče (evra) i da bolesnoj deci, a ne milionerima u avionu.

Srećan rad, živela Srbija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 52

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati