Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

07. 11. 2021. 14:35 0

Potop Rome! Murinjo sve razočarao

Dolazak Žozea Murinja na klupu Rome je euforično propraćen i od strane medija, i od navijača, ali posle serije loših rezultata njegovog tima ta slika se potpuno promenila.

Najnoviji udarac Roma je doživela danas na gostovanju u Veneciji u 12. kolu Serije A, gde je posle preokreta u drugom poluvremenu poražena sa 3:2 (1:2), uz veliki broj propuštenih prilika.

Ovo je peti poraz Rome u 12 kola, ostala je na petom mestu sa 19 bodova, a Venecija se probila na 14. poziciju sa 12 osvojenih bodova.

Sam početak meča nagovestio je da će Murinjov tim i u Veneciji imati mnogo pronblema. Domaćin je poveo već u trećem minutu utakmice, a mrežu Rui Patrisija zatresao je Kaldara na asistenciju Aramua - 1:0.

Naravno, usledila je inicijativa gostiju, koji su uspeli do kraja prvog poluvremena da naprave preokret.

U 27. minutu Ejbraham je šutirao iskosa sa desne strane, gađao je suprotni ugao, ali je stativa spasila domaće. Potom su usledila još dva pokušaja gostiju na tu odbijenu loptu, ali su domaći nekako uspeli da se odbrane.

Ali, to je bila najava za ono što je usldilo u samom finišu prvog poluvremena. Igrao se 43. minut meča, centaršut sa leve strane, Ejbraham je glavom spustio loptu za Šomurodova koji iz dva pokušaja uspeva da savlada golmana Romera.

I kada se očekivao kraj prvog dela igre, u poslednjim trenucima nadoknade vremena Rimljani su stigli do preokreta. Ponovo se sve dogodilo posle centaršuta sa leve strane, odakle je Kristante pronašao Ejbrahama, koji najpre lepo prima loptu na grudi, a onda snažnim i preciznim šutem je šalje u mrežu - 1:2.

Očekivalo se da će u nastavku Roma imati lakši posao, pogotovo što je i dalje stvarala šanse, ali ih nije koristila, pre svih se Ejbraham ispromašivao.

I umesto trećeg gola Rimljana, Venecija je u 65. minutu stigla do izjednačenja, i to iz jedanaesrterca koji je precizno izveo Aramu za 2:2 na semaforu.

A onda, još surovija kazna za Murinjov tim. Igrao se 74. minut meča, Ampadu šalje loptu kroz sredinu za Okerekea koji je umakao svojim čuvarima, izbio sam ispred Rui Patrisija i efektno ga savladao - 3:2 za Veneciju!

Imali su Rimljani dovoljno vremena da makar izbegnu poraz, ali je u samom finišu meča i domaći tim dva puta pogađao okvir gola, pa je ekipa Žozea Murinja mogla da doživi i ubedljiviji poraz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati