Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: sportske.net ]

25. 10. 2021. 14:31 4

Kladionice: Novi trener Junajteda? I Lalatović u ponudi!

Solskjer je na putu otkaza, mada u ovom trenutku Mančester junajted još nije preduzeo nikakve korake, ili tako tvrde u klubu, ne razgovaraju sa ostalim trenerima. A šta kažu kladionice, ko će na klupu Crvenih đavola? I Nenad Lalatović ima svoju kvotu!

Pominje se Antonio Konte koji ima svoje uslove, ali bi rado prihvatio klupu, međutim u Junajtedu, kako smo pisali se boje njegove nabusite naravi što su već iskusili sa Konteom.

Što se tiče Zidana, priča se da on i nije posebno zainteresovan, pogotovo ne da preuzme "Đavole" u sredini sezone. Navodno, bivši trener Reala gleda ka klupi Francuske, projektovano je da nasledi Dešana nakon Mundijala u Kataru.

Ali, videćemo šta će se desiti ako ponuda stigne. Što se tiče ostalih kandidata, jednostavno ih nema, niko od engleskih stručnjaka ne zadovoljava kriterijume porodice Glejzer. Od trenera sa kontinenta osim Kontea nema nekih velikih imena, pa je to jedan od razloga što će se nerado odlučiti za smenu Solskjera.

Imena koja se doduše pominju su Alegri, Rodžers, Poketino, možda bi Brendan Rodžers mogao da bude privučen, ali on tvrdi da neće ostaviti Lester, makar kada se pričalo o klupu Njukasla. Doduše, "Old Traford" je nešto drugo.

Kladionice daju kvote za novog trenera Junajteda, na njoj se osim pomenutih nalazi i naš stručnjak Nenad Lalatović. Čini se da nije baš u prvom planu, ako je verovati kvoti, pošto je ona 1000. Ipak, nikad ne reci nikad, mada je i Lalatović živopisan karakter kao Konte i teško da bi njegova eksplozivna narav mogla da bude prihvaćena u slavnom klubu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati