Fudbal

M. Z.

19. 10. 2021. 15:18 0

IKARDI PRETI: Vanda će morati da plati milione?!

Argentinski napadač Mauro Ikardi nalazi se u centru skandala nakon što ga je supruga Vanda Nara optužila za prevaru.

Vanda je pre nekoliko dana na Instagramu objavila poruku u kojoj je direktno prozvala Ikardija da je zbog druge žene odlučio da rasturi njihovu porodicu.

Ona je već sutradan napustila Pariz i otputovala je sa decom u Milano, ali je argentinski napadač došao za njom. Dobio je dozvolu da propusti dva treninga PSŽ-a, a iz francuskog kluba su objasnili da je to zbog porodičnih razloga.

Ikardi je već u nedelju objavio fotografiju u Vandinom zagrljaju i činilo se da je sve u redu. Ipak, već sutradan ona je objavila novu sliku i pokazala da ne nosi više burmu na ruci.

Argentinac se juče vratio u Pariz i večeras će biti u konkurenciji za meč protiv Lajpciga, ali jasno je da nije baš 100 odsto fokusiran na meč.

Francuski RMC danas je objavio da svađa između njega i Vande i dalje traje, te da je čak Ikardi zapretio svojoj supruzi šta će uraditi ukoliko ona zatraži razvod.

Navodno, Ikardi je zapretio da će raskinuti ugovor sa Pari Sen Žermenom ukoliko mu se ona ne vrati. Ikardi ima ugovor do leta 2023. godine prema kom zarađuje 12 miliona evra po sezoni, a ako zatraži raskid ugovora, tu će Vanda najgore proći.

Poznato je da je Vanda njegova zastupnica i da je dogovorila transfer u PSŽ, te da se njen potpis nalazi na ugovoru. U slučaju da argentinski napadač raskine ugovor, onda će Vanda morati da plati odštetu od nekoliko miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati