Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

17. 10. 2021. 18:25 0

Srđan Jovanović sudi u utorak Šahtjor - Real

Srpski arbitar Srđan Jovanović, ustalio se u društvu najboljih evropskih sudija, a novo priznane od strane UEFA ukazano mu je odlukom da bude delegiran za delioca pravde na susretu Šahtjora i Real Madrida.

Utakmica koja će biti odigrana u Kijevu u utorak od 21 čas biće duga u okviru grupne faze na kojoj srpski sudija deli pravdu, nakon što se na centru našao i u susretu Borusije Dortmund i Sportinga 28. septembra.

Tim sudija na čelu sa Jovanovićem će činiti i pomoćnici Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je uloga četvrtog arbitra pripala Novaku Simoviću.

Kuriozitet je da je Jovanović i prethodne godine bio delegiran za duel istih klubova, ali u Madridu, a tada je ukrajinski predstavnik priredio senzaciju i slavio 3:2. Pre pomenutog duela Srbin je na elitnoj pozornici delio pravdu samo još u utakmici Ajaks - Lil septembra 2019. godine kada su Holanđani slavili 3:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati